Keto Specialisten

Op deze pagina vind je de specialisten die je zullen inspireren op je pad naar een gezonder leven. Lees en bekijk hier video's over Keto, Intermittent Fasting (IF), High Intensity Interval Training (HIIT) en nog veel meer. Veel plezier!

Aanmelden

Specialisten

Dr. Sten Ekberg

Hij was in 1992 Olympsche Decathleet voor Zweden en vandaag de dag  Holistische Doctor met de missie de wereld op natuurlijke wijze gezond te worden. 

Lees meer...

Dr. Will Cole

Hij is auteur van het boek "Intuitief Vasten" en wereldwijd een autoriteit op dit gebied. Hij heeft 168.000 volgers op Instagram, 10.000 op Twitter en 50.000 op Facebook.
Lees meer... 

Tanya Hebbrecht

Is bekend als Online Healthy Lifestyle Coach. Zij inspireert dames van boven de 45+ in de transformatie naar de gezondere, fittere, slankere, energiekere, jongere, blijere versie van zichzelf. 

Lees meer...Cynthia Thurlow

Cynthia is een verpleegkundige, een specialiste op het gebied van Intermittent vasten en voedingsdeskundige. Zij heeft een passie voor het helpen van vrouwen hun welzijn te vinden door de helende kracht van voeding en vasten te laten ervaren. Zij gelooft dat het mogelijk is om je morgen beter te voelen dan vandaag en zij wil je helpen om die vrijheid te voelen! 

Lees meer...

Online Meeten

Ons plan is om lokaal bijeenkomsten met onze volgers te organiseren op locatie. Wij zijn echter afhankelijk van de geldende Corona maatregelen. Om die reden organiseren wij online in kleine groep bijeenkomsten. Ga met ons mee "Op weg naar een gezondere en slankere versie van jezelf" en houd onze events in de gaten.

Ontdek meer