Brasslips
Lip fitness & workouts www.brasslips.com

Brasslips© lip fitness en adem workouts

Ademhalingstraining en plezier zijn onmisbaar in tijden van pandemie. Dat concludeert trompettiste Jackie-T, op basis van een onderzoek door Ketosis365. 

Ademhaling is belangrijk zeker in tijden van Covid

Jackie-T heeft in eerste instantie “Brasslips©” ontwikkelt om trompettechniek te oefenen en daarmee longen en lippen te trainen. Daarmee is Brasslips© het eerste lip fitness instrument in de wereld.

Als je de Brasslips gebruikt lijkt het wel op een toeter, maar het maakt weinig geluid, terwijl het je je lippen en adem flink aan het werk zet. De ervaringen worden door alle proefpersonen als verrassend uitdagend, maar ook prettig en plezierig bevonden. 


 Brasslips©, wat het voor je doet

Brasslips© is een innovatief lip fitness instrument en biedt oefeningen die je alleen kan doen. Nog leuker is het om met je partner, ouders, collega’s en je vrienden te Brasslippen. Het is even oefenen, tenminste als je nog nooit eerder een blaasinstrument hebt gespeeld, maar als je het door hebt doet het echt wonderen voor je lippen en het is ook lachen met elkaar.

Betere ademhaling

Momenteel moeten veel mensen herstellen van het COVID-19-virus. Brasslips© biedt een unieke oplossing om betere ademhalings mogelijkheden voor COVID-19-patiënten te verbeteren. Jackie-T helpt de gebruikers van Brasslips© met een aantal voorbeeldoefeningen op haar website. Deze trainingen helpen om natuurlijk te ademen en je te concentreren op de drie belangrijkste stappen van het ademen. 

Geen botox maar Brasslips©

Brasslips© is echt voor iedereen. Om rimpels te vervagen en de spieren rond je mond te versterken zullen de meeste vrouwen de eersten zijn die dit ook nog eens dit 'fun' artikel aanschaffen. Door verbreding van de longcapaciteit en een het verbeteren van een betere ademhaling is Brasslips© perfect voor bijvoorbeeld: atleten, zangers, kinderen en volwassenen met ademhalingsproblemen. 

Het schoonmaken gaat heel eenvoudig. Heel goed afspoelen en doorspoelen onder de kraan. Raadpleeg het ademhalingsgedeelte voor meer informatie.

Veel plezier alvast met de Brasslips!

www.brasslips.com

Jackie-T

Bekijk hier de video van Jackie-T over Brasslips. Wilt u Jackie-T boeken in Nederland neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

 Red Trumpet

Klik hier door naar YouTube
Actrice Halle Berry volgt al 30 jaar lang keto dieet
Lees hier meer over hoe Halle Berry haar diabetes 2 door middel van keto wist om te draaien en hoe fit en fabulous zij nog steeds is na de overgang....